Marineret roastbeef på kuglegrill
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dry rub:
Alle ingredienser blandes grundigt i en skål. Bunden på en foliebakke dækkes med et tyndt lag af dry rubben. Roastbeefen pensles med sweet hot chilisauce og dækkes på alle sider ved at rulle den frem og tilbage i foliebakken. Herefter dækkes den til og trækker i køleskabet i min. 2 timer, gerne længere. Ved grillen: Over direkte varme på en velsmurt rist brunes stegen på alle fire sider, 2-3 minutter pr. side. Der pensles når stegen vendes, med den resterende blanding af dry rub og væde i foliebakken fra marineringen. Flyttes til indirekte varme, hvor den griller færdig fra 10-20 minutter alt efter hvor rød man ønsker stegen. Lad stegen trække i 10 minutter, inden du skærer den i passende ikke for tykke skiver. |
|
Opskriften er vist 138537 gange,
og udskrevet 6073 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (67 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-12-30 19:49:53 Smager fantastisk, men tiden holder absolut ikke Anne - 2008-04-11 13:55:21 virkelig god Kim - 2007-11-17 23:16:15 Den er rigtig god, Kan bestemt laves på en Weber!!! ;-) Anne Herskind - 2007-06-19 16:33:36 Den smagte fantastisk Per - 2007-06-10 11:50:04 Bruger du stegetermometer skal dette vise 60-65 for svagt rosa, og kødet skal herefter hvile en 20 minutter før der skæres af det. Rasmus - 2007-04-25 13:20:08 Jeg tror jeg vil prøve med knust spidskommen i stedet for karry, det giver en lækker mexikansk smag Per - 2007-04-14 07:16:35 Vær opmærksom på hvilket stykke kød roastbeefen er skåret af, okseinderlår bør skæres meget tyndt for ikke at virke sejt. Elever fra Slagteriskolen i roskilde. - 2007-01-29 10:02:49 en kanon opskrift. den holder 100 % Elise - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk til den lune sommer! Tomsen - 2005-01-01 01:01:01 fra Jan Glæsels Opskriftsbog Morsingboen - 2005-01-01 01:01:01 alletiders til nytårsmenuen Claus Kronborg - 2005-01-01 01:01:01 Alletiders opskrift - den blev rigtig lækker på Weber'en..... Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er fantastisk! Prøv den.. Inge - 2005-01-01 01:01:01 Skal prøves, lyder rigtig god Finn Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tror at denne vil blive go' på min Weber... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne