Kalkunbryst italiano i kuglegrill
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Hak de soltørrede tomater og bland dem i en skål sammen med olivenolie og knust hvidløg.
Fjern eventuel hinde på kalkunbrystet.
Sprøjt injektionsmarinaden ind i kalkunbrystet, så den bliver jævnt fordelt (lad nålen side et øjeblik før du trækker den ud for at undgå udsivning).
Herefter smøres oliventapenaden eller pestoen på oversiden af kalkunbrystet og tomatblandingen fordeles ovenpå. De tynde skinkeskiver lægges i et jævnt lag rundt om hele kalkunbrystet. Kalkunbrystet snøres med madsnor, så skinkeskiverne ligger fast. Stik rosmarinkvistene ind under madsnoren. Placer det snørede kalkunbryst i en stegekurv. Ved grillen. Stegeholderen sættes på risten over indirekte varme i ca. 30-45 minutter, afhængig af størrelsen på kalkunbrystet. Injektionsmarinade: Smelt smør, opløs bouillon i kogende vand, hæld det sammen med smørret og tilsæt citronsaften. Marinaden skal anvendes mens den er varm, dvs. før smørret stivner. Væsken suges op i sprøjten og skydes ind i bryst og lår på f.eks. en kalkun. |
|
Opskriften er vist 26989 gange,
og udskrevet 1059 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Det er da godt nok et stort kalkunbryst, dem jeg ser i supermarkederne vejer da kun omkring 1 kg ? Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kan virkelig anbefale denne opskrift. Jeg undlod det med injektionsmarinaden, men den blev alligevel dejlig saftig og mør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne