Svinemørbrad med paprikapure
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Dagen forinden stødes hvidløg og salt sammen i en morter, tilsæt olivenolie og stød videre, så det bliver til en næsten jævn pure.
Hæld pureen over i en skål.
Rør persille, oregano, rosmarin, timian, laurbærblade, peber og paprika i, så pureen bliver tyk.
Skær eventuelt fedt og den blanke hinde af svinemørbraderne. Skær med spidsen af en skarp kniv små snit overalt i mørbraderne. Gnid hvidløgs- og krydderurtepureen ind i mørbraderne. Læg dem på en stor tallerken, dæk med husholdningsfilm og lad dem marinere i køleskabet natten over. Lad dem stå i et døgn, hvis det kan lade sig gøre. Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det har stuetemperatur når det skal steget. Grill mørbraderne over indirekte middel varme i 30-35 minutter, til de er gennemstegte. Vend dem en gang under stegningen. Lad kødet hvile i 10 minutter, før det skæres ud. Skær mørbraderne i tynde skiver og server dem med sydlandsk kartoffelsalat og eventuelt med lidt romesco-sauce ved siden af. |
|
Opskriften er vist 27325 gange,
og udskrevet 842 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne