Souvlaki
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvis du bruger træ- eller bambusspid, lægges 12 i blød i koldt vand i mindst ½ time.
Kom hakket lammekød, løg, persille, mynte og spidskommen i en stor skål. Tilsæt rigeligt salt og peber og bland farsen godt med hænderne. Del farsen i 12 lige store portioner og rul dem til ca. 12 cm. lange pølser. Form hver farspølse omkring et spid og tryk den i facon, så den bliver ca. 15 cm. lang. Læg spiddene på et fad og stil det i køleskabet i ½ time, så farsen bliver fastere. Pensl spiddene med lidt olie, pensl stegeristen med olie og grill spiddene direkte over høj varme i 6-8 minutter, til kødet er gennemstegt. Server med tomatsalat og lune pitabrød. |
|
Opskriften er vist 24156 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne