Grillstegt andesteg med artiskokker og oliven
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : Red : |
|
|
Kasser halsen og indmaden. Skær det overskydende fedt af anden og gem det. Læg anden til side.
Smelt så meget andefedt i en lille gryde, at du har omkring 1 spsk. Smid resten af fedtet væk. Hæld skalotteløg og hvidløg i gryden og lad det koge 3-4 minutter, til de er blevet bløde. Hæld krydderurterne i og lad dem koge med i omkring 1 minut. Tag gryden af varmen, hæld indholdet over i en stor skål og lad det køle af. Skær artiskokhjerterne i kvarte og hæld dem i skålen sammen med de hele oliven. Skær brødet i ca. 1½ cm. store tern og hæld dem i skålen. Tilsæt rigeligt med salt og peber og rør alle ingredienserne godt sammen. Kom blandingen ind i anden. Luk anden med stegenål og drys den udvendigt med salt og peber. Læg anden med brystet nedad på enm stegholder i en kraftig alubakke. Grill anden over indirekte middel varme i 2 timer og vend den, når halvdelen af stegetiden er gået. Lad anden hvile i 20 minutter, før den skæres ud. Tag fyldet ud med en ske og læg det ved siden af den udskårne and. |
|
Opskriften er vist 16861 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2016-03-17 19:57:27 Det er en dødssynd at kassere hals og indmad-- Lav dog bouillon af det, og indmaden er noget af det bedste ved anden. Dan - 2006-12-09 16:53:07 Kanon opskrift på anderledes andesteg. Vi har lavet denne anderledes juleand på weberen de sidste 3 år og gør det igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne