Agerhøns i flødelinser

Agerhøns i flødelinser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 agerhøns
100 g.mager bacon
300 g.grønne linser fra Puy
2 porrer
2 gulerødder
0.25 selleri
1.5 l.bouillon
1 løg
4 nelliker
50 g.smør
2.5 dl.Cremefraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gør grøntsagerne i stand og skær dem i tern. Svits først bacon i tern og så grøntsagerne i smørret og kom de vaskede linser i. Hæld bouillonen ved og lade det koge op. Rens agerhønsene for blod- og fjerrester, salt dem ind- og udvendig og læg dem ned i gryden sammen med det hele pillede løg, som er spækket med nellikerne. Læg låg på gryden og lad det simre i 45 minutter. Tag agerhønsene op og lad dem trække tildækket i 10 minutter. Tag løget op og kasser det. Smag linserne til med salt og peber og evt. lidt Aceto Balsamico og rør creme fraiche i. Skær agerhønsene i halve og server dem sammen med linserne.

Server med skrællede kartofler i store stykker, kogt i saltvand. Kom en klat smør på kartoflerne og drys med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 16460 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-08 23:31:14
Mon ikke det er en fransk opskrift, eftersom der skal bruges linser fra PUI. Fås hos Irma