Agerhøns i flødelinser
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Indsendt : Red : |
|
|
Gør grøntsagerne i stand og skær dem i tern. Svits først bacon i tern og så grøntsagerne i smørret og kom de vaskede linser i. Hæld bouillonen ved og lade det koge op. Rens agerhønsene for blod- og fjerrester, salt dem ind- og udvendig og læg dem ned i gryden sammen med det hele pillede løg, som er spækket med nellikerne. Læg låg på gryden og lad det simre i 45 minutter. Tag agerhønsene op og lad dem trække tildækket i 10 minutter. Tag løget op og kasser det. Smag linserne til med salt og peber og evt. lidt Aceto Balsamico og rør creme fraiche i. Skær agerhønsene i halve og server dem sammen med linserne.
Server med skrællede kartofler i store stykker, kogt i saltvand. Kom en klat smør på kartoflerne og drys med persille. |
|
Opskriften er vist 16455 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer hmwinkel - 2007-02-08 23:31:14 Mon ikke det er en fransk opskrift, eftersom der skal bruges linser fra PUI. Fås hos Irma |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne