Pistou
Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Kom hvidløg og basilikum i en foodprocessor og blend det til en pure (tilsæt evt. en smule af olien for at få det til at bevæge sig).
Tilsæt resten af olien og blend grundigt.
Smag til med salt og peber.
Hæld pureen i en lille skål eller krukke og dæk med et tyndt lag olivenolie.
Tips: Kan opbevares i køleskab i op til 1 uge eller dybfryses i op til 2 måneder. |
|
Opskriften er vist 9768 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne