Pistou

Pistou, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pistou

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
4 store fed hvidløg knuste
25 g.friske basilikumblade
1.25 dl.ekstra jomfruolivenolie
 salt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Kom hvidløg og basilikum i en foodprocessor og blend det til en pure (tilsæt evt. en smule af olien for at få det til at bevæge sig). Tilsæt resten af olien og blend grundigt. Smag til med salt og peber. Hæld pureen i en lille skål eller krukke og dæk med et tyndt lag olivenolie.

Tips:

Kan opbevares i køleskab i op til 1 uge eller dybfryses i op til 2 måneder.





karakterer:
Opskriften er vist 9768 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu