Blåmuslinger med pistou
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Pil hvidløgsfeddene og pres dem. Rør dem sammen med basilikumblade, persille og parmesan.
Tilsæt olien lidt af gangen, til massen er cremet. Smag til med cayennepeber og salt.
Skyl muslingerne. Kassêr eksemplarer, der ikke lukker tæt. Pil og hak skalotteløgene og steg dem klare i en sauterpande. Hæld hvidvin over, kom muslingerne i, læg låg på gryden og damp muslingerne i ca. 5 min. Kassêr eksemplarer, der ikke har åbnet sig. Sæt ovnen på 250 grader og grill. Tag muslingerne ud af skallerne og læg den tæt i et ildfast fad. Fordel pistouen over. Gratinêr dem i ovnen ca 1 minut, lige før de skal serveres. |
|
Opskriften er vist 33492 gange,
og udskrevet 854 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Muslingeskrab - 2014-02-25 22:59:22 Husk at skrab emuslinger er fanget med redskaber, der ødelægger havbunden. Holland er f. eks. ved at udfase skrab af vilde muslinger for at forbedre havmiljøet Line-dyrkede muslinger skulle efter sigende være godt for havmiljøet - spørg efter dem næste gang du får lyst til muslinger. Gert Thomsen - 2013-03-17 08:12:57 Skift eventuelt cayennepeber ud med citron. Gem kogelagen Hvis der blivere muslinger til overs kommes de med pistou i suppen, og man har en dejlig muslingersuppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne