Muslinger med pistou
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Rens og tilberedmuslingerne (se under sømandskonens muslinger). Tag muslinger op af gryden. Si lagen og kog den goft ind uden låg. Hak pinjekernerne meget fint. Rør det bløde smør med ca. 3 spsk muslingelage, olie, hvidløg, pinjekerner, basilikum og persille. Åbn muslingerne og anret dem portionsvis på ovnfaste tallerkner eller i et ovnfast fad. Dryp pistouen over og sæt muslingerne i ovnen i 1-2 minutter under grill.
|
|
Opskriften er vist 6911 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet - 2008-08-15 12:50:11 Det er nok den bedste forret jeg har serveret for mine gæster indtil nu. Mums. Måske jeg vil forsøge at drysse lidt parmesan over næste gang |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne