Muslinger med pistou

Muslinger med pistou, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.blåmuslinger
 
 Pistou:
3 spsk.pinjekerner
30 g.blødt smør
1 spsk.olivenolie
1 fedpresset hvidløg
1 spsk.friskhakket basilikum
2 spsk.friskhakket persille
 
Opskrift:
Rens og tilberedmuslingerne (se under sømandskonens muslinger). Tag muslinger op af gryden. Si lagen og kog den goft ind uden låg. Hak pinjekernerne meget fint. Rør det bløde smør med ca. 3 spsk muslingelage, olie, hvidløg, pinjekerner, basilikum og persille. Åbn muslingerne og anret dem portionsvis på ovnfaste tallerkner eller i et ovnfast fad. Dryp pistouen over og sæt muslingerne i ovnen i 1-2 minutter under grill.





karakterer:
Opskriften er vist 6911 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-15 12:50:11
Det er nok den bedste forret jeg har serveret for mine gæster indtil nu. Mums. Måske jeg vil forsøge at drysse lidt parmesan over næste gang