Blommesyltetøj
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blommerne halveres og udstenes og hældes med de groft hakkede valnødder, sukker og kanel skiftevis i en gryde hvor de trækker i en halv time.
Koges i ca. 20 minutter ved jævn varme. Atamon og melatin røres efter pakkedosering. |
|
Opskriften er vist 45367 gange,
og udskrevet 1019 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-08-18 21:59:22 Skal der ingen vand i? Julie - 2013-04-20 17:46:29 Hvor mange liter bliver der, hvor længe kan den holde?. kim - 2008-09-13 21:06:31 heej der kan godt være lidt mere blomme i elleres er den skide go Regina.ny - 2005-01-01 01:01:01 Den er helt fantastisk!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne