Gråand med rødkål og Pommes Darphin
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Karameliser honningen i en kasserolle, tilsæt appelsinsaft og kog den ind til den næsten karamelliserer, tilsæt vildtfonden og kog til saucekonsistens, monter med lidt smør og smag til med salt og peber.
Ænderne krydres med salt og peber, brunes på panden og steges i ovn sirka 18 min. ved 250 grader. Lad ænderne få trækketid på 15 min. Lårene skæres af of steges færdige i ovn. Rødkålsalat Rødkål snittes ultratyndt, skræl appelsinerne med kniv, så den hvide hinde er helt væk og skær appelsinfileterne fri. Pres appelsinsaft fra appelsinskroget over i olivenolien. Vend rødkålen med tytttebærrene og dernæst med olieappelsinmarinaden. Smag til med salt og peber og vend appelsinlamellerne ind i rødkålen. Lad salaten marinere i 20 min. Pommes Darphin1. Kartoflerne skrælles og rives, vendes med kantarellerne, nødderne, persillen, salt og peber og steges i olivenolie på panden. De kan steges portionsvis eller som én stor, der deles i fire. De skal steges med det samme, ellers bliver kartoflerne mørke. |
|
Opskriften er vist 18343 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Holm - 2008-01-26 11:19:02 Hvordan skal anden steges? Hvorlænge, hvilken temperatur? lone - 2005-01-01 01:01:01 Mangelfuld opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne