Tunfrikadeller
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : jette Meyer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 318439 gange,
og udskrevet 6930 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (149 stemmer) |
|
Kommentarer Anders Hansen - 2017-02-19 14:00:27 Uha mega gode. Jeg har tilsat noget citrus og sennep og de blev bare så gode. Børnene elsker dem 😊 anonym - 2013-06-09 15:33:51 super lækker opskrift! jeg tilføjede noget mere timian og jeg brugte frisk. og i stedet for 200 g. løg brugte jeg 120 g. løg og 80 g. rødløg. og til sidst et lille skvæt hvidvin. det smagte rigtig godt men nu ved jeg jo så ikke hvordan de ellers havde smagt men det kan i hvert fald anbefales. :) Elisabet og VIllads - 2012-12-10 19:32:43 mmmmm!! De smager godt Emil - 2012-10-17 17:19:39 En lille smule citron er bestemt ikke en skidt idé! ;) Ridz - 2012-07-14 16:05:42 Mums, de smager fantastisk:) Camilla - 2012-04-11 18:46:53 Super gode!! Hvis nogen skulle mangle lidt inspiration til tilbehør, kan jeg anbefale en stor grøn salat :-) Kit - 2011-11-07 19:38:00 Hvorlænge skal de stege? Og ved hvilken temperatur (svag, middel, stærk)? Mine synes slet ikke at ville blive faste. Stina - 2011-10-05 17:53:55 Nogle der ved om de kan laves med havregryn i stedet for hvedemel? :) sivb - 2011-08-08 18:12:00 Jeg har for første gang lavet tundeller nogensinde. Jeg havde ikke sødmælk så jeg brugte minimælk. Jeg havde heller ikke hvedemel så jeg brugte durummel og jeg foretrækker basilikum fremfor timian og resultatet blev: Skønne deller! skal absolut lave dem igen i nærmeste fremtid Lunaba - 2011-06-06 13:51:31 De smager godt, helt enig med folk! Jeg havde dog en del problemer, vil råde folk til virkelig at fjerne vædde for det blev hurtigt enormt vådt og svært at arbejde med.. Jeg endte med at droppe at lave frikadeller af det meste af det, og dem jeg fik lavet, er jeg i tvivl om, om de er ok.. Men det smager godt! Det jeg fik ud af det :) Tror jeg vil prøve igen en anden gang, se om jeg kan gøre det bedre.. Meyer - 2011-04-07 13:18:13 Hej...Tundellerne kan sagtens fryses...:) Charlotte - 2011-04-04 21:17:00 Nogle af de bedste frikadeller, jeg længe har smagt. Prøvede med oregano i stedet for timian - smagte super! tanja - 2011-03-31 09:58:38 de lyder lækker, men kan de fryses? Maria - 2011-01-19 19:13:10 Mums. Selv den skæptiske kæreste guffede dem i sig. Og sønnen på 15 mdr. spiste også løs. Tak Anders - 2011-01-05 21:10:06 Ny fan af tundeller .. :-D Ændrede lidt på denne opskrift.. byttede sødmælk ud med skummetmælk, og melet ud med en spsk. rasp.. og brugte ikke sesamfrø.. fik 13 deller ud af det, og de blev nydt med stor velbehag af alle der smagte dem :-D Zara - 2010-12-30 12:39:24 Jo sagtens! Det har jeg gjordt og de blev bare super gode! mia - 2010-10-18 16:18:47 Kan sødmælken ikke erstattes med mini- eller skummetmælk?? Marie - 2010-09-08 15:51:05 De er også super godt med kapers i :-) pia oesten - 2010-01-13 04:55:28 Super laekker opskrift de smager pragfuldt, er rigtig gode til boern osse,mums. anonym - 2009-05-03 12:46:36 lækre med de frække tundeller tmn2401 - 2009-03-16 17:44:58 Lækkert, nemt, smager rigtig dejligt. Har serveret den med remouladesovsen her fra siden, til et lækkert stykke gulerodsrugbrød. Og med kartofler og persillesovs. Tak for en god opskrift. Rikke - 2009-01-05 19:33:29 Har længe ønsket at lave tun rikadeller og nu skulle det være og YES :-) denne opskrift gik rent ind, nøj hvor de var nemme at lave og bare smager godt! Hanne fra Tyrkiet - 2008-09-07 17:33:05 Lyder godt... men hvor mange gram tun er der i en daase? me - 2008-06-20 16:48:08 super gode!! Marie - 2008-05-17 18:51:37 Det var min kollega der prøsenterede mig for Meyers tnudeller. Og for mig som normalt ikke spiser for meget fisk, så åbnede der sig en helt ny verden. Super opskrift :-) Tak Zencilie - 2008-01-16 19:23:16 Uhm lækre tundeller! Går rigtigt godt i spænd med couscous med grøntsager! charlotte - 2005-01-01 01:01:01 de smager super godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne