Appelsin/vanilieis - nemt og elegant

Appelsin/vanilieis - nemt og elegant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Isdessert

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.Vaniljeis
2-3 appelsiner
1 pladechokolade
 
Opskrift:
Tag isen ud af fryseren så det bliver let at røre.

Del appelsinerne i halve, og skrab al frugtkødet samt saften ud i en skål. UNDGÅ AT FÅ HINDER MED!

Held derefter saften fra i en anden skål med en si. Rens de halve appelsinskaller for de værste hinder, og læg dem til side.

Blend frugtkødet og evt lidt af saften i en blender, til det er nogenlunde findelt.

Tilsæt Vaniljeis og blend det igen. Hak chokoladen med undtagelse at 3-4 stykker groft, og vend dem i isen.

Fordel nu isen i de halve appelsinskaller, og riv resten af chokoladen over.

Sæt dem i fryseren i mindst 4 timer, og server dem med 2 myntheblade som pyt.





karakterer:
Opskriften er vist 23382 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-16 15:35:16
mums bare for lækkert, gådt gået Heidi ;-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig lækker! bland evt. flere vaniliekorn i isen, men husk, at så skal isen være ekstra blød! i stedet for alm. chokolade kunne man bruge orangechokolade;) det tager ingen tid at lave, men ligner en million når det er færdigt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig god opskrift! :D den tager ingen tid, smager godt og ser fantastisk ud! Godt fundet på det med appelsinskallerne som tallerken:) PRØV DEN!