Appelsin/vanilieis - nemt og elegant
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
Tag isen ud af fryseren så det bliver let at røre.
Del appelsinerne i halve, og skrab al frugtkødet samt saften ud i en skål. UNDGÅ AT FÅ HINDER MED! Held derefter saften fra i en anden skål med en si. Rens de halve appelsinskaller for de værste hinder, og læg dem til side. Blend frugtkødet og evt lidt af saften i en blender, til det er nogenlunde findelt. Tilsæt Vaniljeis og blend det igen. Hak chokoladen med undtagelse at 3-4 stykker groft, og vend dem i isen. Fordel nu isen i de halve appelsinskaller, og riv resten af chokoladen over. Sæt dem i fryseren i mindst 4 timer, og server dem med 2 myntheblade som pyt. |
|
Opskriften er vist 23440 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer bifferen69 - 2010-02-16 15:35:16 mums bare for lækkert, gådt gået Heidi ;-) Henrik B. - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig lækker! bland evt. flere vaniliekorn i isen, men husk, at så skal isen være ekstra blød! i stedet for alm. chokolade kunne man bruge orangechokolade;) det tager ingen tid at lave, men ligner en million når det er færdigt. Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig god opskrift! :D den tager ingen tid, smager godt og ser fantastisk ud! Godt fundet på det med appelsinskallerne som tallerken:) PRØV DEN! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne