Sursyltede friske chilipebre
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : |
|
|
Vask chilier og skær stilken af. Prik dem nogle gange med en gaffel, så
syltelagen kan trænge ind.
Eddike, vand, sukker og salt bringes i kog.
Chilier og de pillede skalotteløg får et opkog heri, tages op og kommes i
rene glas.
Lagen koges op, skummes og hældes over chilierne. Glassene lukkes til.
Trækker mindst 4 uger, inden indholdet anvendes.
Og selvfølgelig skal det have lidt atamon og måske skal der spares lidt på saltet ! |
|
Opskriften er vist 17081 gange,
og udskrevet 766 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2010-10-07 22:25:25 Der må være en fejl i opskriften. for det første er der al for meget lage og 2 gange vand passer nok ikke ! prøv med en der er rigtig men med lidt selvhjælp lykkedes allige vel. lotte - 2007-11-13 13:18:23 hvorfor 2 gange vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne