Andebryst i ovn
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids skindet på andebrysterne og kom dem på en meget varm tør pande med skindsiden nederst i 2 minutter.
Vend dem og steg i 2 minutter.
Kom andebrysterne i ovnen. Steges ca. 15 min. ved 180 grader C. alm. ovn. Tips: Serveres evt. med stegte grønsager og ovnkartofler. |
|
Opskriften er vist 798780 gange,
og udskrevet 12417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (147 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Bach - 2022-11-12 18:22:43 Jeg fulgte opskriften på andebrystets (ca 300 gr.) etiket: Rids skindsiden og start med at krydrer med salt og peber og kom andebrystet på en kold pande og læg det på panden med skindsiden nedaf, når det syder så lad det stå i 7 min, vend brystet om og lad det stege 3 min på den anden side. I varmluftsovn 180 gr. lad den stege i ovnen i ca 15 min. Check med stegetermometer at kernetemperaturen er min 75 gr. C. Check at saften er klar. Så er der serveret! Jonathan - 2020-11-27 15:59:58 15 minutter er slet Ole nok. Kødet er knald rødt, selv efter 30! Villy Mistarz - 2020-11-10 21:17:46 Let og elegant med et eminent resultat (rosa-stegt), hvor jeg har krydret med salt og pepper - SUPER/TAK. Jeg har lavet med med hvide og brune kartofler, serveret med en god whiskysauce (Jensens med piskefløde er god) (;- ))), som en tidlig julefrokost. Tidligere med grøntsager i wok, som jeg nu plejer. inge - 2019-11-16 13:02:33 synes der mangler lidt oplysninger om,hvor længe grøntsagerne skal stege, for det hele kan vel ordnes i en omgang, det er første gang jeg prøver denne opskrift. Marianne i Nice - 2016-12-23 02:30:49 Andebryst maa godt vaere rosa dejlig med peber/whiskeysauce; Opskrift paa anelaar findes her paa siden!! God Jul til alle. Lis - 2013-10-04 14:42:30 Hvad laver man sauce af? Brumbasse50 - 2010-04-28 11:49:35 Andebrystet smager rigtig godt. Jeg synes bare at du kunne have givet en mere eksakt opskrift, især for kokamatører,som mig. Hvad med krydderier? Hvilken type krydderier, passer sammen med andebryst. Undskyld mig,jeg er en novice ud i kokkekunst. Jeg har dog prøvet mig frem og har fundet en rimelig kombination af krydderier, som holder. Så din meget korte opskrift, har båret frugt. Det smager forrygende og hvis du sender flere opskrifter ind, ville det hjælpe glade amatører,som mig, med nogle flere detaljer. Anelise - 2009-11-20 16:04:57 Det må jeg prøve. Nogen der har en ide til hvad man kan servere det med? anonym - 2009-08-11 18:41:12 Mangler et par oplysninger, Skal der være vand i bradepanden? og skal de i varm eller kold ovn?? VH Susanne lilian 2008-15-12 - 2008-12-15 00:15:05 Jeg har ikke før syntes andebryst var så spændene men efter at have prøvet den her opskrift er det ikke sidste gang, den er virkelig super Anna - 2008-11-10 17:47:57 Super opskrift! Jeg er vild med den! Hilsen Anna PS Super hjemmeside! anonym - 2008-04-03 18:00:07 nogen der har et bud på hvad centrum temperaturen skal være målt med stegetermometer ? vi ved som hovedregel at saften skal være gennemsigtigt for at kødet er færdigt, men vil gerne være dobbel sikkret nu det er fjerkræ. Jønne - 2007-01-12 17:53:00 Super super godt. Jeg tilsætter inden den blir sat i ovnen 1-2 tsk. stærk djævlesovs på skindsiden. Helena - 2006-12-09 16:43:13 det var dejligt mørt og saftigt....jeg glæder mig til næste gang jeg skal have det..... Helena - 2006-12-09 16:41:14 det smagte som en drøm. det burde man virkelig prøve at lave...... Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig nem måde at lave andebryst, især hvis man skal have gæster. Kødet er stadig meget saftigt og mørt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne