Vildand med mango
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Ænderne renses, skinnet tages af og kan evt. smeltes til fedt til stegning. Brysterne og overlår skæres fra skroget, og skæres i tynde strimler. (skrogene bruges til fond) Mangoen skrælles og skæres i tynde strimler (husk der er en lang flad sten i mangoen)
Kød og mango kommes på en stegepande med olivenolie, og evt. lidt fedt fra andeskinnet. Dette steger i ca. 1-2 min. Hvorefter vildtfonden tilsættes, dette simmer yderligere med i ca. 2 min, hvorefter saucen evt. jævnes Tilbehør: Der serveres ris samt fine haricots verts til. Haricots verts blancheres og kommes i et fad. De overdyppes med citron, salt, peber og olivenolie. Fadet dækkes med folie og trækker koldt i en time. Herefter pyntes med høvlet parmesanost og evt. ristet fedt fra ænderne. Tips: ænderne kan erstattes med unge due bryster. beregn en due pr. person. |
|
Opskriften er vist 11574 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne