Vildand med mango

Vildand med mango, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 vildænder (grå ænder )
2 mangoer
3–5 dl.reduceret vildfond
 lidt olivenolie evt. fedt fra vildænderne
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ænderne renses, skinnet tages af og kan evt. smeltes til fedt til stegning. Brysterne og overlår skæres fra skroget, og skæres i tynde strimler. (skrogene bruges til fond) Mangoen skrælles og skæres i tynde strimler (husk der er en lang flad sten i mangoen)

Kød og mango kommes på en stegepande med olivenolie, og evt. lidt fedt fra andeskinnet. Dette steger i ca. 1-2 min. Hvorefter vildtfonden tilsættes, dette simmer yderligere med i ca. 2 min, hvorefter saucen evt. jævnes

Tilbehør:
Der serveres ris samt fine haricots verts til.

Haricots verts blancheres og kommes i et fad. De overdyppes med citron, salt, peber og olivenolie. Fadet dækkes med folie og trækker koldt i en time. Herefter pyntes med høvlet parmesanost og evt. ristet fedt fra ænderne.

Tips:

ænderne kan erstattes med unge due bryster. beregn en due pr. person.





karakterer:
Opskriften er vist 11574 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu