Havtornssaft
Hovedingrediens : Bær - Havtorn Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Pluk eller klip forsigtigt havtornen fra busken. Anvend handsker.
Pres bærerne så at det bliver en mos. Moset kan sættes på flaske eller fryses ned. Sukkeret pure tilsæt 300 g sukker og pasteuriser i 70 'C varme. Havtornspuren kan anvendes til gele, creme, saft m.m. Saft fås ved at man spæder pureen op med vand (1 del pure og 10 dele vand). |
|
Opskriften er vist 25568 gange,
og udskrevet 544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Estrid Andersen - 2020-08-30 17:16:22 Opskriften er dårlig formuleret. Fremgangsmåden gir simpelthen ikke mening. Mai-Britt - 2013-09-17 18:50:24 Er opskriften oversat på computeren? Den er nærmest uforståelig! Lisa Rodemund - 2012-09-27 12:20:59 Havtorn stammer oprindelig fra Rusland og kaldes også for sibirisk annanas. Planten kaldes også for: Sandtorn, Strandpil,Sandtidsel, Ørkenbusk, Klitpil og Klintepil. (kilde Karolines Leksikon) Iflg. en kommentar fra en læser, også i karolines leksikon samme sted, stammer den oprindelig ikke fra Rusland, men fra Neapel. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Måske fordi der er mange torne på en havtorn :D Harry Lund - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor skla der anvendes hansker?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne