Havtorns-, rønnebær- og æblegele
Hovedingrediens : Bær - Havtorn Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Kog vandet op og læg frugten i. Kog i yderligger 10-15 minutter under låg. Mos med en gaffel indtil bærrene går itu. Hæld gennem et klæde og lad saften dryppe af i cirka 30 minutter. Mål saften og kog den op. Tilsæt sukker lidt efter lidt og rør til det er opløst. Kog kraftigt uden låg i ca. 10 minutter. Tag gryden af varmen og lad den stå i 5 minutter. Fjern evt. hinde som er kommet. Øs geleen op i varme glas og luk.
|
|
Opskriften er vist 29335 gange,
og udskrevet 698 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Annalise - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er havtorn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne