Pærebrændevin

Pærebrændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.pærer
1 flaskevodka rom eller cognac
2 dl.sukker
2 tsk.kanel
 Muskatnød, friskrevet
2 koriander
 
Opskrift:
Skær pærerne i mindre stykker og bland med de andre ingredienser. Tilsæt sukker til sidst. Rør godt rundt og lad det stå i 3 uger. Filtrer snapsen. Smag nu på snapsen og tilsæt evt. mere fugt eller sukker efter smag. Lad det stå yderligere 3-4 uger, filtrer igen. Snapsen er nu klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 31783 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
kanel OG muskatnød, eller hvad?