Pærebrændevin
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær pærerne i mindre stykker og bland med de andre ingredienser. Tilsæt sukker til sidst. Rør godt rundt og lad det stå i 3 uger. Filtrer snapsen. Smag nu på snapsen og tilsæt evt. mere fugt eller sukker efter smag. Lad det stå yderligere 3-4 uger, filtrer igen. Snapsen er nu klar til servering.
|
|
Opskriften er vist 31783 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 kanel OG muskatnød, eller hvad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne