Leberkaese

Leberkaese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.oksekød
500 g.svinekød
300 g.svinelever
50 g.bacon
150 g.fin brødkrumme
2 store løg
2 æg
1 bdt.frisk persille
1 tsk.merian
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 drystimian
 drysrosmarin
 drysløvstikke
 dryscayennepeber
50-75 cl.klar bouillon
1-2 spsk.svinefedt
 
Opskrift:
Hak kød og lever fint, pil og skær løgene i tern, skær også baconen i tern. Kør denne blanding 2 gange gennem kødhakkeren til det er ensartet.

Forbered en fast fars mens du tilsætter æg, finthakket persille, brødkrummer og krydderier. Tilsæt gradvist bouillonen og sæt farsen til side i 30 minutter.

Smør en brødform med smeltet fedt og fyld farsen i. Kom i en forvarmet ovn ved 225 grader C i 30 minutter, så pensl skorpen med smeltet fedt til den skinner.

Vend den ud på et spækbræt, fjern formen, skær i skiver og server!





karakterer:
Opskriften er vist 27715 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-08 16:01:20
Der er da ikke Lever i Bayersk Leberk¨sa

  -   2008-02-12 18:41:03
Det ser godt ud. Krydderiblandingen kan godt komme til at minde om det, vi fik i Östrig. Tusind tak for hjälpen.

  -   2007-10-06 13:43:50
der er ikke lever i leberkaese

  -   2005-01-01 01:01:01
mangler tilbehør

  -   2005-01-01 01:01:01
smag og behag