Albondigas
Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør en fars af hakket lam, udblødt brødkrumme, æg, hvidløg, chili, persille, spidskommen og en anelse kanel. Form dem til små boller og rist dem. Server med en kraftig tomatsauce med masser af persille.
Tomatsauce: Kog en meget koncentreret - men simpel - tomatsauce ind (flåede tomater, løg, hvidløg, lidt salt, peber og sukker). |
|
Opskriften er vist 111289 gange,
og udskrevet 2061 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-13 17:19:59 Det er noget der sætter Danske ganer på overarbejde OK Victoria - 2011-10-15 16:58:41 Jeg er selv spanier, og de rigtige albondigas bliver ikke lavet på den måde ;-P Per - 2010-12-05 12:34:34 Vi har nu afprøvet opskriften, og i den forbindelse har vi anført nogle mængder på opskriften, men det er jo kun vores version. Fredda - 2008-09-12 11:22:28 Jeg kunne tænke mig at der stod hvor meget af hver ingrediens der skulle i, for jeg kan ikke lave mad, og kan ikke selv finde ud af det... S-Maria - 2008-03-10 20:57:00 Jeg har prøvet både med lam og hk. kalv og flæsk og det smager rigtig godt begge dele. Men er helt pjattet med lam, så det foretrækker jeg at bruge. Spanien- elskerne - 2008-01-22 10:47:45 tapas er godt Karl - 2005-01-01 01:01:01 Carmen? Er du ikke fra Italien Carmen - 2005-01-01 01:01:01 Lam...? Jeg er fra Spanien og vi bruger kalve-flæsk til det...det var mærkeligt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne