Lun kartoffelsalat med tun og kapers
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler skrælles skæres i tern. Koges i 5 min. sammen med laurbærblade, chili og peberkorn. Lad den trække i vandet i 5-10 min. Blandes med lidt finhakket løg, hvidløg, kapers (og en del af lagen), pocheret tun (eller fra dåsen) og olivenolie. Smages til med salt/peber hakket persille. Pynt med strimler af grillet, flået peberfrugt.
|
|
Opskriften er vist 23141 gange,
og udskrevet 742 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne