Appelsinmarineret vildand
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Del hver fugl i 4 stykker. Rør marinaden sammen. Læg andekødet i og lad det marinere 1 døgn i køleskabet. vend kødet i marinadden af og til.
Tag kødstykkerne op og dup dem tørre. Svits dem gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon ved kødet og tilsæt marinaden. Lad blandingen koge op, dæmp varmen og lad retten simre 20-30 min. under låg. Rør appelsinsaft i. Hvis en tykkere sauce ønskes, tilsættes majsstivelse, rør op med lidt fløde. Lad alt blive gennemvarmt. Pynt med oliven og appelsinskiver. Server straks og byd ris til. |
|
Opskriften er vist 32917 gange,
og udskrevet 1298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2011-12-20 23:25:00 Smager skønt. Har lavet den flere gange. Anden skal dog have noget længere tid før den er mør. Ca. 2 timer i alt. Søs - 2005-01-01 01:01:01 det smager pragtfuldt - har også prøvet med andebryster - ikke tosset. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne