Marinerede, grillede jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halerne pilles og grilles/ristes kort. Herefter marineres de i en blendet hvidløgs/persille/chili/citron olivenolie. Serveres på ristede brød.
|
|
Opskriften er vist 70450 gange,
og udskrevet 1614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-17 16:38:41 Skal de serveres varme eller kolde? Mads Dalby Hansen - 2012-07-22 09:54:20 Verdensklasse!! Grillede dem på weberen! Lad dem lige ligge lidt tid, så de bliver en anelse ristede paa den ene side før de vendes - så slipper de grillen bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne