Ristet klipfisk med tomatsauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Rist den udvandede fisk rigtig sprød i olivenolie. Kog en meget koncentreret - men simpel - tomatsauce ind (flåede tomater, løg, hvidløg, lidt salt, peber og sukker). Tilsæt lige før servering hakkede, soltørrede sorte oliven, hakkede ansjoser og bredbladet persille.
|
|
Opskriften er vist 15624 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne