Stegt brød med marineret and

Stegt brød med marineret and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : And - Berberiand

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
 Hjemmebagt brød
 Olie
 Salt
 Rygeost
 Danablu
 Portvin
 Berberi andebryst
 
 Marinade:
1 citron Saften heraf
2 cl.god balsamico
2 tsk.flydende honning
2 cl.soya
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lad andebrystet ligge i marinaden i 24 timer.

Steg brødet på panden i rigeligt olie. Drys med salt, og vær ikke nærig med det. Bland ostene (lige dele), og smør blandingen på de afkølede brød. Toppes med tynde skiver marineret and.





karakterer:
Opskriften er vist 21240 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu