Champignon i hvidløg

Champignon i hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     
Champignon i hvidløg, billede 4 Champignon i hvidløg, billede 1 Champignon i hvidløg, billede 2 Champignon i hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Markchampignon 500 g. markchampignon med rod giver ca. 400 g. rensede
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær svampene i halve. Rist dem på panden i lidt olie til de er møre, ikke mørke.

Bland resten af ingredienserne i en skål og vend champignonerne heri.

Servers.





karakterer:
Opskriften er vist 176550 gange,
og udskrevet 4186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1320 (314 kcal)
KJ pr. Pers. 330 (78 kcal)
Vægt ialt 251 gram
Vægt pr. Pers. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 526 KJ (125 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-31 15:19:16
man må godt selv tænke lidt

  -   2011-08-29 15:24:01
Hvad skal man servere dem til?

  -   2009-05-29 19:33:22
Skal der ikke gøres noget ved hvidløgsfedene?????