Champignon i hvidløg
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær svampene i halve.
Rist dem på panden i lidt olie til de er møre, ikke mørke.
Bland resten af ingredienserne i en skål og vend champignonerne heri. Servers. |
|
Opskriften er vist 176546 gange,
og udskrevet 4186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-31 15:19:16 man må godt selv tænke lidt ... - 2011-08-29 15:24:01 Hvad skal man servere dem til? TP - 2009-05-29 19:33:22 Skal der ikke gøres noget ved hvidløgsfedene????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne