Artiskok med persillerelish og serrano
Hovedingrediens : Grøntsager - Artiskokker Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stilken skæres af artiskokkerne, yderblade og støvdragere fjernes og artiskokbunden renses.
Den lægges i rigeligt vand tilsat citronsaft og koges mør 8-10 minutter.
Persillerelish: Blend de øvrige ingredienser groft sammen, og lad det hvile på køl i ca. 6 timer før brug. Anretning: Anret artiskokkerne med relish og tørret serranoskinke. Tips: I stedet for friske artiskokker kan bruges artiskokbunde på dåse. |
|
Opskriften er vist 70641 gange,
og udskrevet 2121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne