Grillet tun med fennikel coleslaw
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Toppen og roden af fennikel fjernes, og de snittes meget fint. Pisk crème fraiche og mayonnaise sammen. Kom fennikel heri og smag til med citronsaft samt salt og peber. Man kan med fordel komme lidt spidskommen eller krydderurter i.
Rist tunen ved hård varme, og krydr med salt og peber. Pak den ind i film, og lad den køle ned. Skær i skiver, og anret med fennikel coleslaw.
|
|
Opskriften er vist 29329 gange,
og udskrevet 994 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne