Marineret champignon
Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland tamari, honning og citronsaft i en gryde og bring det i kog.
Tilsæt champignonerne og lad saucen koge ind. Tag champignonerne op og læg dem på et lille fad. Drys mandelflager og finthakket citronmelisse over. De marinerede champignon kan med fordel laves i god tid. |
|
Opskriften er vist 64597 gange,
og udskrevet 2196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (49 stemmer) |
|
Kommentarer CJ - 2010-12-20 17:37:22 Skal de serveres varme eller kolde? I hvor god tid kan de laves, og i hvor lang tid skal de koge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne