Ovntørrede tomater med fyld

Ovntørrede tomater med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pes.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Bøftomater

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :
Ovntørrede tomater med fyld, billede 4 Ovntørrede tomater med fyld, billede 1 Ovntørrede tomater med fyld, billede 2 Ovntørrede tomater med fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 solmodne bøftomater
 
 Fyld:
2 skiverdaggammelt brød
2 spsk.balsamicoeddike, hvid
1 spsk.olie
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.finthakket basilikum
 salt
 peber
1 spsk.kapers
 
Opskrift:
Halver tomaterne og fjern kernerne. Sæt de halve tomater på en bagerist beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 100 grader C. alm. ovn ca. 2 1/2 time.

Skær brødet i små tern og dryp eddiken på.

Bland olie, hvidløg, basilikum, salt og peber sammen. Tilsæt brød og kapers.

Fordel fyldet i de tørrede tomater.





karakterer:
Opskriften er vist 99040 gange,
og udskrevet 2046 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-18 17:21:14
Opskriften er som sådan god nok, men de skal have meget længere tid, på billedet har vi givet dem det dobbelte, og de kunne godt have fået endnu længere tid. Tomaterne kan med fordel sættes i ovnen natten over, eller laves dagen i forvejen.