Tomatbrød med serranoskinke
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær tomaterne i halve og gnid indmaden af tomaterne på begge sider af brødskiverne.
Dryp olivenolie over og drys med salt og peber.
Sæt skiverne i ovnen ca. 8 minutter ved 225 grader C. alm. ovn, til de er sprøde (på rist beklædt med bagepapir). Rul skinkeskiverne sammen og læg dem oven på brødene. Server brødene som en del af tapas eller som forret. |
|
Opskriften er vist 170464 gange,
og udskrevet 7326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (82 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-13 21:56:42 smager også super godt med et stykke mozerella ost på :) Mig - 2008-03-23 23:56:24 Nemt, hurtigt, billigt at lave - brødskiverne var bløde inden i og sprøde udepå. Man kan med fordel bruge rigligt med tomat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne