Tomatbrød med serranoskinke

Tomatbrød med serranoskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     
Tomatbrød med serranoskinke, billede 4 Tomatbrød med serranoskinke, billede 1 Tomatbrød med serranoskinke, billede 2 Tomatbrød med serranoskinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skiverlandbrød
2 store meget modne tomater gerne bøftomater
4 spsk.olivenolie
 salt
 rigelig groftkværnet peber
4 skiverlufttørret skinke helst den spanske serranoskinke
 
Opskrift:
Skær tomaterne i halve og gnid indmaden af tomaterne på begge sider af brødskiverne. Dryp olivenolie over og drys med salt og peber.

Sæt skiverne i ovnen ca. 8 minutter ved 225 grader C. alm. ovn, til de er sprøde (på rist beklædt med bagepapir).

Rul skinkeskiverne sammen og læg dem oven på brødene. Server brødene som en del af tapas eller som forret.





karakterer:
Opskriften er vist 170154 gange,
og udskrevet 7325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (82 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-13 21:56:42
smager også super godt med et stykke mozerella ost på :)

  -   2008-03-23 23:56:24
Nemt, hurtigt, billigt at lave - brødskiverne var bløde inden i og sprøde udepå. Man kan med fordel bruge rigligt med tomat.