Tapasspid
Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ansjosspid:
Ansjoser eller sardeller rullet ind i kapers og sat på små spid sammen med peberterninger. Skinkespid: Serranoskinke stukket på spid med marinerede champignoner. Muslingespid: Store kogte muslinger stukket på spid med sorte eller grønne oliven og dryppet med olivenolie. Agurkespid: Kogte marinerede skalotte- eller perleløg stukket på spid sammen med friske agurketerninger. |
|
Opskriften er vist 195018 gange,
og udskrevet 2039 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (568 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-09-19 21:27:26 Ser meget kedeligt ud - forstår ikke de gode stemmer..!! Magnus - 2011-12-07 14:00:57 Ser godt nok kedeligt ud, det er hverken spansk, og pindemadder er slet ikke det samme som tapas, der er noget du har misforstået der. Lærke - 2011-11-15 13:09:01 Det ser da lidt kedeligt ud... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne