Tapasspid

Tapasspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     
Tapasspid, billede 4 Tapasspid, billede 1 Tapasspid, billede 2 Tapasspid, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Ansjosspid:
4 ansjoser
4 kapersbær
 gul peberfrugt
 
 Skinkespid:
2 skiverseranoskinke
4 små hele champignon fra glas
 
 Muslingespid:
4 grønskalsmuslinger
4 sorte oliven uden sten
 
 Agurkespid:
8 perleløg fra glas
 agurk
 
Opskrift:
Ansjosspid:
Ansjoser eller sardeller rullet ind i kapers og sat på små spid sammen med peberterninger.

Skinkespid:
Serranoskinke stukket på spid med marinerede champignoner.

Muslingespid:
Store kogte muslinger stukket på spid med sorte eller grønne oliven og dryppet med olivenolie.

Agurkespid:
Kogte marinerede skalotte- eller perleløg stukket på spid sammen med friske agurketerninger.





karakterer:
Opskriften er vist 195018 gange,
og udskrevet 2039 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (568 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-19 21:27:26
Ser meget kedeligt ud - forstår ikke de gode stemmer..!!

  -   2011-12-07 14:00:57
Ser godt nok kedeligt ud, det er hverken spansk, og pindemadder er slet ikke det samme som tapas, der er noget du har misforstået der.

  -   2011-11-15 13:09:01
Det ser da lidt kedeligt ud...