kylling i sur-sød sovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Indsendt af : Klaus jensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 141042 gange,
og udskrevet 2135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-02-02 19:05:40 Noget mere sur end sød, så spar på hvidvinseddiken Karin Lindhardt - 2014-03-10 09:29:22 Dette er en rigtig god opskrift - skøn med kombinationen marinade, soya-/oystersauce og sursødsaucen. Jeg havde hverken squash eller champignon, men brugte 2 bundter forårsløg, nogle gulerødder og et glas bambusskud (overvejede også ærter og flere peberfrugter)! Go' til "Stop spild af mad"! Jeg tilsatte lidt sukker til allersidst for den helt perfekte smag! Belinda - 2013-02-20 20:08:58 Farmor laver ris til med perleløg, der er stegt sammen med lidt rørsukker. Det er top dollar. Retten smagte SÅ godt, men hvor slavisk, den er fulgt, må I ikke spørge mig om :) Merete - 2008-01-14 20:23:23 En halv dåse ananas i skiver er godt til at give sødmen. Evt. også lidt af saften fra ananasen. Mads Beier - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes der skal tilføjes noget mere sødt, evt. rørsukker, så opnås en rigtig fin sur/sød sauce, som er dejlig sur, sød og stærk. En dejlig ret med mange forandringsmuligheder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne