Nem citronmåne
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Kokken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 118092 gange,
og udskrevet 2547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (134 stemmer) |
|
Kommentarer anna/er et barn - 2016-04-07 20:06:40 syntes den er god og vil sige at den er et forsøg vred john - 2013-02-15 16:00:18 30 min er for lidt Mig - 2011-07-28 17:40:06 Hej, denne kage er helt klart værd at prøve! Da jeg lavede den syntes jeg at glasuren smagte alt for lidt af citron så tror jeg puttede en trejde del mere i end der skulle (det samme med dejen) Gjorde også glasuren meget tykkere pga. jeg ikke syntes man skal kunne se gennem glasuren. og gjorde den meget gul, da det er en citronmåne som normalt er gul/orange Jeg puttede også kun 4 æg i. :) Håber i kommer til at nyde den Erik - 2010-11-11 10:39:41 5 æg er altså også for meget. Det er rigeligt med 3 eller 4. karina - 2010-09-13 15:28:50 Jeg synes den smager for meget af æg jane - 2010-02-09 17:30:14 super fod opskrift, må sige at det er en både let og lækker citronmåne. jeg bryder mig ellers ikke om citronmåne, men den her er god, og elsker man citronmåne, så er den et sikkert hit :)gav den 8 (ikke mere, da cireonmåne i sig selv ikke er den store kolonariske oplevelse, og alligevel så højt, da denne her er et førsteklasses eksemplar på kagen ) Line - 2009-10-11 12:19:49 Put noget citronsaft i dejen for at få kagen til at smage mere af citron. Læg citronmånen under press på den bliver mere kompakt. Vend månen med bunden opad så du har en plan overflade til at smøre glasuren på. Lene - 2009-08-28 13:36:01 Hvor stor skal kageformen, man skal bruge, være? Anne - 2009-06-17 16:16:02 Øhh ja der skal citron saft i det står der?? Signe - 2009-02-04 19:52:07 skal der citronsaft i? Mette - 2005-01-01 01:01:01 Kom evt. cul frugtfarve i glasuren, så minder den endnu mere om en rigtig kitch-citonmåne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne