Provencalsk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i portionsstykker. Fjern skindet og vend stykkerne i mel, krydret med salt og peber.
Pil løgene og skær dem i både, skær tomaterne i både. Pres hvidløgsfeddene. Skær peberfrugten i mindre stykker. Skær bladselleri og squash i skiver.
Bland grønsagerne sammen og fordel dem i et ovnfast fad. Drys lidt salt og peber over. Indstil ovnen på 175 grader C. Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie på en stegepande. Fordel kyllingestykkerne på grønsagerne i fadet. Kog panden af med hvidvin og bouillon og hæld det i fadet. Sæt fadet i ovnen i ca. 45 minutter eller til kyllingen er gennemstegt og gylden. Serveres med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 10474 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer frank - 2007-11-20 17:28:45 tip top ret men husk lidt provence krydderi det sætter prikken over smagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne