Provencalsk kylling

Provencalsk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor kylling ca. 1.2 kg.
3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
3 løg
4 tomater
2 fedhvidløg
1 grøn peberfrugt
2 stilkebladselleri
300 g.squash
2 dl.tør hvidvin
1 dl.vand
1 hønse bouillonterning
 
Opskrift:
Skær kyllingen i portionsstykker. Fjern skindet og vend stykkerne i mel, krydret med salt og peber. Pil løgene og skær dem i både, skær tomaterne i både. Pres hvidløgsfeddene. Skær peberfrugten i mindre stykker. Skær bladselleri og squash i skiver.

Bland grønsagerne sammen og fordel dem i et ovnfast fad. Drys lidt salt og peber over. Indstil ovnen på 175 grader C. Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie på en stegepande. Fordel kyllingestykkerne på grønsagerne i fadet. Kog panden af med hvidvin og bouillon og hæld det i fadet. Sæt fadet i ovnen i ca. 45 minutter eller til kyllingen er gennemstegt og gylden.

Serveres med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10443 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-20 17:28:45
tip top ret men husk lidt provence krydderi det sætter prikken over smagen