Oksemedaljoner med dildpesto
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne møre ca. 15 minutter i letsaltet vand. Kom dild uden grove stilke, mandler, hvidløg, olie, fløde, eddike, salt og peber i en blender eller foodprocessor og mix det sammen. Vend denne pesto i de nykogte og afdryppede kartofler.
Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm smørret på en pande til det er gyldent. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme, steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt. Snit salaten. Klargør ærterne, de kan serveres rå eller gives et kort opkog i letsaltet vand. Skær fedtkanten af spegeskinken. Læg spegeskinke og limebåde på kødet. Server medaljonerne med kartoflerne og salaten. |
|
Opskriften er vist 30755 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer kewin - 2010-12-05 18:32:05 det er en skide go ret, hvis man har lidt styr over at lave mad. Men den ser nu go ud alligevel, bare den smager så godt som den ser ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne