Oksemedaljoner med dildpesto

Oksemedaljoner med dildpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 oksemedaljoner
20 g.smør
 bordsalt
 peber
 
 Kartofler:
500 g.nye kartofler
1 posefrisk dild
25 g.mandler
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
1 spsk.Kaffefløde 9%
1 tsk.balsamico vineddike
 køkkensalt
 peber
 
 Pynt:
2 skiverspegeskinke
1 lime
 
 Tilbehør:
50 g.romaine salat
150 g.ærter
 
Opskrift:
Kog kartoflerne møre ca. 15 minutter i letsaltet vand. Kom dild uden grove stilke, mandler, hvidløg, olie, fløde, eddike, salt og peber i en blender eller foodprocessor og mix det sammen. Vend denne pesto i de nykogte og afdryppede kartofler.

Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm smørret på en pande til det er gyldent. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme, steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt.

Snit salaten. Klargør ærterne, de kan serveres rå eller gives et kort opkog i letsaltet vand.

Skær fedtkanten af spegeskinken. Læg spegeskinke og limebåde på kødet. Server medaljonerne med kartoflerne og salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 30746 gange,
og udskrevet 435 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-05 18:32:05
det er en skide go ret, hvis man har lidt styr over at lave mad. Men den ser nu go ud alligevel, bare den smager så godt som den ser ud.