Let sprængt kylling

Let sprængt kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling
3 spsk.sukker
3 spsk.salt
1 spsk.peberkorn
1 løg
3 laurbærblade
6 dl.vand
 
 Aspargessalat:
250 g.asparges
 
 Rucoladressing
1 dl.fromagefrais
1 spsk.mayonnaise
1 håndfuld Rucolasalat
1 spsk.løg
0.5 tsk.sukker
 Salt
 peber
0.5 hvidløg
5 kartofler a 60 gram
3 gulerødder
 
Opskrift:
Let sprængt kylling Kog vandet og tilsæt salt, sukker og peberkorn. Parter kyllingen i 6 eller 8 stykker og hæld lagen over så det dækker. Lad den trække i godt 2 timer. Hæld væden fra og steg kyllingen i et ovnfast fad med lidt vand i bunden. Tilsæt laurbærblade, lidt peberkorn og et løg i kvarter og steg kyllingen ved 200C i ca. 45 min. med sølvpapir over. Hvis man her en skvat hvidvin og friske Har du travlt? Så steg kyllingen uden at sprænge den, eller brug kyllingefileter der blot vendes på panden i ca. 5 min på hver side. Server 270g.

Asparges:
Bræk det allernederste af aspargesen, der hvor den nemmest knækker og skyl dem grundigt. Damp dem i 3 min. og anret på et fad.

Rucoladressing:
Hak rucolaen meget fint, riv løget og pres hvidløget. Bland det hele sammen og smag til. Hæld dressingen over aspargeserne eller som sauce. Kartofler og gulerødder. Server kogte kartofler og evt. rå gulerødder i stave til.





karakterer:
Opskriften er vist 19674 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-18 14:54:22
Det er altid en god ide at prøve at læse det, man vil tilføje af opskrifter, inden det sendes afsted, senere er det ikke let at ændre noget, og hvorfor skriver du "aspargessalat", det er jo bare kogte asparges+