Gråand med bagte persillerødder og kartofler
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Varm lidt olie på en pande og brun ænderne godt på alle sider.
Skær persillerødder, selleri og kartofler i tern på ca. 4 - 5 cm. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Læg det hele i en smurt bradepande og læg ænderne ovenpå. Krydr gråænderne og bag dem i en varm ovn, 200 grader ca. 40 minutter. Sluk for ovnen og lad det hele hvile 10 minutter inden servering. Kog fonden og skyen fra gråænderne og pisk det kolde smør i. Smag til med salt, peber og persille. Parter gråænderne og server med de gode grønsager og saucen. |
|
Opskriften er vist 30192 gange,
og udskrevet 985 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne