Mokkaparfait
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret. Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen. Pisk fløden stiv. Gem et par spiseskefulde til pynt. Bland resten i æggemassen.
Hæld massen i en skål eller fordel den i 4 glas. Frys den i 3-4 timer.
Servering: Pynt isen med flødeskum reven chokolade, mandelflager og chokoladebønner.
|
|
Opskriften er vist 6889 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne