Mokkais med romrosiner
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommer, farin, vanille, kakao og kaffepulver godt. Pisk creme fraichen i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen.
Pynt: Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i en gryde sammen med kardemomme og smør.
Hæld isblandingen i en rund form på ca. 1½ l. Dryp chokoladepynten over og træk en gaffel gennem isen, så den bliver marmoreret. Sæt isen i fryseren mindst 5 timer. Lad isen stå på køkkenbordet mindst 15 min., inden den vendes ud på et fad, så bliver den mere skærbar.
Udblød rosinerne nogle timer i rommen. Skær skrællen af appelsinerne, så den hvide hinde følger med. Skær appelsinerne i så tynde skiver så muligt.
Løsn isen langs formens kant og vend den ud på et fad. Pynt med rosiner og appelsinskiver.
|
|
Opskriften er vist 7967 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne