Melonsorbet
Hovedingrediens : Frugt - Melon Indsendt : |
|
|
Kog vandet op med sukker og vanille, og lad det koge ind til det halve. Stil det i køleskabet, til det er meget koldt.
Blend melonen, og smag til med sukkerlagen. Sorbeten hældes i en skål, og stilles i fryseren. Rør ca. hver halve time under indfrysningen (gerne med en elpisker, så bliver isen mere luftig). Tag sorbeten ud af fryseren 1/2 -1 time før serveringen. |
|
Opskriften er vist 28135 gange,
og udskrevet 643 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-10 18:05:25 Til det er meget koldt! Mia - 2012-01-01 16:28:28 banana - det er ikke mig som har lavet denne opskrift, men det er ikke noget man har tid på. Hvis man går efter en opskrift, så prøver man sig frem med temperatur osv.. Med mindre man ikke går efter en opskrift som mig ;-) anonym - 2011-01-02 17:07:26 Kilde: Henrik Rosdahl? banana - 2008-01-13 17:14:51 kunne godt tænke mig at vide, præcis hvor længe vandet skal stå i køleskabet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne