Melonsorbet

Melonsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 netmelon eller galiamelon befriet for skind og kerner
5 dl.vand
200 g.sukker
1 vanillestang
 
Opskrift:
Kog vandet op med sukker og vanille, og lad det koge ind til det halve. Stil det i køleskabet, til det er meget koldt.

Blend melonen, og smag til med sukkerlagen. Sorbeten hældes i en skål, og stilles i fryseren. Rør ca. hver halve time under indfrysningen (gerne med en elpisker, så bliver isen mere luftig). Tag sorbeten ud af fryseren 1/2 -1 time før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 28135 gange,
og udskrevet 643 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-10 18:05:25
Til det er meget koldt!

  -   2012-01-01 16:28:28
banana - det er ikke mig som har lavet denne opskrift, men det er ikke noget man har tid på. Hvis man går efter en opskrift, så prøver man sig frem med temperatur osv.. Med mindre man ikke går efter en opskrift som mig ;-)

  -   2011-01-02 17:07:26
Kilde: Henrik Rosdahl?

  -   2008-01-13 17:14:51
kunne godt tænke mig at vide, præcis hvor længe vandet skal stå i køleskabet.