Marcipanis med vodka
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Marcipan og chokolade rives fint. Æggeblommer, flormelis og vanillesukker piskes hvidt, let og hurtigt over vandbad. Tilsæt vodkaen. Fløden piskes og vendes i æggemassen, som ikke må være for varm, når fløden vendes i. Marcipanisen sættes i fryseren i et døgn.
|
|
Opskriften er vist 9980 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bethina - 2010-05-24 16:56:09 Havde ikke nok flormelis, så brugte bare alm sukker og havde heller ikke vodka, så det blev barcardi-rom. MUMS!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne