Stegt gråand med rødkål og æbler
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Parter/del gråanden i fire dele. Varm lidt smør på en sauterpande og steg anden først med skin siden ned af. Når den er gylden vendes gråanden og steges på den anden side. Krydr med salt og peber. Tilsæt rødkål, balsamico, rosiner og 1 kop vand. Læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter. Rør i gryden undervejs. Varm lidt smør på en pande og sauter løg og æbler i 2 - 3 minutter. Server til gråanden og rødkålen.
|
|
Opskriften er vist 26902 gange,
og udskrevet 635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne