Lynis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : |
|
|
Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og fold hviderne forsigtigt i. Hæld det i små portionsskåle eller kaffekopper.
Frys isen i ca.1 time.
Servér med bananskiver.
|
|
Opskriften er vist 13588 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-06-13 14:14:59 I hvilken rækkefølge blandes det. Der står intet om yoghurten ;) cgh - 2010-08-17 21:33:14 Denne opskrift må jeg fraråde. Når æggene ikke opvarmes til ca. 85 grader, skal der anvendes pasteuriserede ægggeblommer og -hvider. anonym - 2010-05-11 17:26:54 hva med sukkeret og yoghurten? hvornår skal man putte dem i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne