Limeparfait med kompot af sensommerbær
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Kompot:
Kog sukker og vand op med kornene fra den flækkede og skrabede vanillestang. Tilsæt frugt og varm det hele op et kort øjeblik, så få af bærrene springer deres hinde. Kompotten afkøles. Parfait: Pisk fløden stiv - men ikke altfor stiv, da fløden kan skille når limesaften tilsættes. Pisk æggeblommer, sukker, limeskal, limesaft og vanillekorn til cremet konsistens. Vend forsigtigt fløden ned i æggemassen. Isen fryses i en springform. Anretning: Kom kompotten på en tallerken. Skær isen i trekanter og anret dem ovenpå kompotten. Pynt af med mynteblade og drys tilsidst med flormelis. |
|
Opskriften er vist 8367 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne